top of page
bakgrund

NYHETER

Det senaste från oss.

Skogstjänst NiMa AB ägs och drivs utav Martin Olofsson och Niclas Håkansson. De är sedan två år kunder till Epiforest och har jobbat med bland annat tidloggning sedan dess.
Vi ville gärna höra hur de upplevde tjänsten, så vi ställde lite frågor kring detta. Martins svar kan du läsa nedan.
Ni har jobbat med tjänsten ett tag nu, hur använder ni Epiforest i er verksamhet idag?

-Vi använder Epiforest i våra skogsmaskiner, men vi loggar även tiden för våra grävmaskiner samt våra rena manuellhuggare.

Det är ett utmärkt sätt att mäta LU% (Löneutnyttjandegrad) oavsett vad de anställda jobbar med.


Vilka positiva effekter kan ni se, förutom förenklad lönehantering? Är det något som kommit som en bonuseffekt?

-Sedan vi började med Epiforest har vi slutat med att slarva bort lappar och förlora tider som aldrig hamnat på fakturan.

Vi har fått ett bra fakturaunderlag som jag kan få tillgång till när som helst på dygnet.

Jag får även en traktbank jag kan gå tillbaka till om det dyker upp frågor eller annat efter en tid.
Martin Olsson - Skogstjänst NiMa ABVad tycker förarna om att stämpla tider i mobilen?

-Jag upplever att mina förare tycker det är positivt att stämpla in, för mina anställda ökade det deras lönetimmar. Nu får de dessutom betalt för alla kvartar och 10-minutare.


Skulle du rekommendera Epiforest till andra entreprenörer? Varför?

-Självklart skulle jag rekommendera andra entreprenörer att hoppa på detta. Det blir betydligt enklare att driva företag med detta verktyg!
grafisk profil


Spännande nyheter! Vi har samarbetat med Studio Fridh för att ta fram en helt ny hemsida tillsammans med en visuell identitet för Epiforest. Med den nya moderna och användarvänliga looken vill vi göra kundupplevelsen ännu bättre och enklare.


Samarbetet inleddes redan innan Skogsentreprenörernas Mässa med att ta fram grafiskt material i form av bl.a vepa och posters som många besökte under mässan.

Det gemensamma arbetet fortsätter genom att i samspel utforma marknadsmaterial och visuell kommunikation för diverse marknadsföringskanaler. Detta kommer märkas tydligt nu under våren.grafiskt material

Epiforests monter på Skogsentreprenörernas mässa 2022. Lugnet före stormen.
Vi har samarbetat med Studio Fridh med att fram en ny hemsida för Epiforest. Den nya hemsidan har en modern och användarvänlig design, förbättrade funktioner och enkel att navigera sig fram genom. Allt anpassat till vår nya visuella identitet.


Håll utkik efter fler spännande uppdateringar och ta en rundtur på vår nya hemsida.
1
2
bottom of page