top of page

REFERENSER

Våra tjänster har utvecklats efter branschens behov

Framgång för våra kunder är framgång för oss.

Epiforest är redan från början utvecklat till 100% efter skogsbranschens behov och önskemål. Det var engagerade skogsentreprenörer och produktionstekniker på bolagen som tidigt kom med synpunkter om vad man önskade av Epiforest. Det handlade tidigt om enkel och tydlig driftuppföljning på samma ställe, oberoende av maskinmodell. Man ville få koll på sin verksamhet på ett enkelt sätt.

Senare kom även önskemål om mer administrativa hjälpmedel såsom lönehantering. Det var med det som startskott som Epiforest version 2.0 togs fram, med en helt ny app och med fokus på att hantera skogens kollektivavtal för göra det enklare att hantera löner.

Vi är inget utan våra användare, det är klyschigt och sant vad gäller affärerna förstås, men också när det kommer till feedback om vad som kanske inte fungerar så bra eller vad vi kan göra bättre, så fortsätt hör av er, ni som är kunder till oss idag.

Med ett kundcentrerat förhållningssätt ger det oss bränsle åt vårt engagemang att leverera användarvänliga, effektiva lösningar som är skräddarsydda för skogsindustrins krav även i framtiden. Det är fantastiskt att se att många av de som använder Epiforest blir bättre på att driva företag, dels gentemot sina anställda, men också på sista raden. Häng med du också!

skog vinter
bakgrund

Några av våra nöjda kunder

Våra främsta förespråkare

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
bakgrund.png

Vad säger våra kunder?

anton
Anton Thelin
Entreprenör 
AT Skogsservice

"Epiforest funkar jättebra för oss! Det går att använda på alla maskiner oavsett märke, även grävmaskiner kan man hantera löner på. Man får koll på hela företaget på samma ställe vilket är ovärderligt."

alexander
Alexander Gärdeborg
Förare 

Bodafors Skogstjänst

"Epiforest funkar bra, det är enkelt att få med debiterbar planering, fällning och annat. Att kunna stämpla in och ut är bra, det blir alltid rätt tider. Och man har ju alltid med telefonen."

Morgan-Vidigsson
Morgan Vidigsson
Vidigssons Skogstjänst AB

"Kombinationen av att kunna följa driften löpande och ha koll på personalens arbetstider på samma ställe gillar jag. Det är smidigt för personalen att logga sina tider, och smidigt för mig att hantera lönerna"

Martin
Martin Olofsson
Skogstjänst Nima AB

"Det administrativa har minskat samtidigt som vi fått bättre underlag som alltid finns tillgängligt i nästintill realtid."

Kundreportage

Kommer snart

Testa Epiforest gratis. Du kommer inte bli besviken!

Utan kostnad eller bindningstid.

Epiforest är en unik tjänst som ger dig möjligheten att samla och jämföra alla maskiner på ett och samma ställe. Är du en entreprenör med höga ambitioner har du hittat helt rätt.

 

Just nu kan du testa en månad utan kostnad eller bindningstider! Hör av dig till oss för en personlig demonstration online. 

Ditt verktyg i skogen

Allt samlat på ett ställe.

bottom of page