top of page
bakgrund

VÅRA TJÄNSTER

Förenkla din vardag med Epiforests kraftfulla verktyg

Vi underlättar skogsentreprenörens vardag genom att ta hand om lönehantering, produktionsuppföljning och stödja vid faktureringen.

Vår tjänst bygger på branschinsikter som förenklar din verksamhet.

Från sömlös spårning till strömlinjeformad fakturering. Vi förser skogsindustrin med intuitiva och effektiva lösningar - som är enkla att använda!

Löner

Fakturering

Driftuppföljning

tjänst
telefon

Ditt verktyg i skogen

Allt samlat på ett och samma ställe - i din telefon.

Epiforest erbjuder ett smartare sätt att driva företag där du enkelt får en överblick och kan skapa underlag. Med allt samlat på ett ställe har du full koll på hur det går och på allt som behöver göras.

bakgrund

Vad ingår i tjänsten?

Upptäck hur du kan förenkla din vardag.

Enkel lönehantering

Med hjälp av vår app kan förarna enkelt logga sina arbetstider. Dessutom kan man enkelt se drift och löne-utnyttjandegrad. 

Som arbetsgivare kan du skapa löneunderlag på bara några minuter.

Driftuppföljning i mobilen

Ha full koll på drift och produktion ute i skogen, direkt i mobilen. Fungerar för alla maskiner som följer StanFord2010.

Förarna kan dessutom hela tiden ha koll på sin arbetade tid, övertid, OB etc. Allt blir så mycket enklare.

Missa inte en enda timme

Tack vare automatisk information från maskinerna och stämplade tider från förarna missar du aldrig en fakturerbar timme, om den så kommer från maskinen eller manuella aktiviteter.

 

Epiforest betalar sig själv!

Vill du veta mer om hur appen fungerar?
- Se filmen

Vi tycker inte att lönehantering och drift-uppföljning behöver vara svårare än så.

Se filmen till höger för en demonstration av hela appen Epiforest. Den går igenom hur du lätt stämplar in och ut, samt hur du enkelt lägger in dina underlag.

En klar översikt över dina timmar

Missa aldrig en fakturerbar timme.

Epiforest ser till att varje fakturerbar timme räknas. Vårt sömlösa och lättnavigerade system bygger på branschexpertis. Det eliminerar missade faktureringsmöjligheter. Håll dig effektiv och missa aldrig ett fakturerbart ögonblick.

skogsbruk
bakgrund
appen
01 .

Löneunderlag
- utan krångel

När du som anställd kommer till arbetsplatsen är det bara att stämpla in för dagen i appen Epiforest. Mer behöver du inte göra just nu.
 

När dagen är klar stämplar du ut igen. Du kan även ange tider i efterhand, om du skulle missat en stämpling.

Om du kör maskin så tar det några minuter, sen är maskintiden uppladdad och kommer också synas i din app. 

Så går det till vid användning av appen

Klicka på knappen som passar dig bäst.

FÖR FÖRARE

Hur används appen av dig som förare?

Framtagen för att förenkla ditt arbete.

Som användare av epiforests app stämplar man in varje dag vid arbetspassets början, och när man är klar för dagen stämplar man ut.


Inom några minuter finns även maskintiden tillgänglig i appen och man kan då gå igenom dagen, ange tid för rast, skiftform för dagen, färdtidsersättning och annat som behövs. Det tar bara några sekunder. Dessutom kan man mata in om man haft aktiviteter utanför maskinen som kanske ska debiteras. Detta åker sedan rakt in i fakturaunderlaget för trakten, och löneunderlaget för sammanställning.


I appen kan man även se hur man ligger till med det mesta av intresse. Hur många timmar har man jobbat i veckan, hur ser det ut med OB och övertid etc. Även prestationer från maskinen kan följas med takt, bränsleförbrukning och annat. Från dessa två tillsammans kan man även följa det vi kallar för löneutnyttjandegraden, dsv hur mycket debiterbar tid man genererat.

skogsmaskin
timmer
FÖR ARBETSGIVARE

Hur används appen av dig som arbetsgivare?

Så hjälper vi dig som arbetsgivare.

Som entreprenör vill du säkert ha bättre koll på läget ute i skogen. Hur går mina maskiner, hur mår mina förare och hur ser debiteringsgraden ut? Dessutom skulle du säkert slippa huvudvärken inför varje lönekörning då det oftast blir att jaga arbetstider och jobba med sammanställningar för att få in allt.


Då kan vi glädja dig med att vi hjälper till med alla de punkterna, på både ett enkelt och tydligt sätt.


Med Epiforest kan du hela tiden följa prestationerna ute i skogen, se vad det är som pågår via förarnas dagliga kommentarer och hjälpa och stödja om du skulle hitta avvikelser i arbetstider eller annat som kan tyda på problem. Och när det är dags för lönekörning så finns alla tider redan till hands. Det kommer bara ta dig några minuter att gå igenom löneunderlaget, vi markerar om det är några dagar du bör titta närmare på, annars är det i princip bara att godkänna och skicka in till löneprogrammet.


Att driva företag i allmänhet och lönehantering i synnerhet har aldrig varit enklare.

löneunderlag

Fakturera enkelt.

Allt fakturaunderlag finns samlat på ett och samma ställe.

När det kommer till fakturering så sammanställer vi de nödvändiga underlagen på traktnivå. Det är enkelt att ta fram maskintider och volymer från både skördare och skotare, och i tillägg så listas även de manuella aktiviteter som ska faktureras från allas bidrag i samma vy, det kan vara allt från planering till manuellhuggning. Du behöver inte längre jaga rapporter från maskinerna utan får allt presenterat på ett och samma ställe.

Testa Epiforest gratis. Du kommer inte bli besviken!

Utan kostnad eller bindningstid.

Epiforest är en unik tjänst som ger dig möjligheten att samla och jämföra alla maskiner på ett och samma ställe. Är du en entreprenör med höga ambitioner har du hittat helt rätt.

 

Just nu kan du testa en månad utan kostnad eller bindningstider! Hör av dig till oss för en personlig demonstration online. 

bakgrund

Några av våra nöjda kunder

Våra främsta förespråkare

Holmen
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Välj den enkla vägen

Börja din gratismånad redan idag.

bottom of page