top of page
bakgrund

OM OSS

Där skogsbruk möter innovation

Lång erfarenhet och kunskap inom branschen.

Fredrik Gunnarson och Pontus Appel som driver Epiforest har stor erfarenhet inom såväl IT som skogsentreprenad.

Pontus grundade tillsammans med tre andra företaget Episcope år 2011 och en av de två huvudtjänsterna var då driftuppföljning av skogsmaskiner. Genom tidiga samarbeten med Skogforsk, Sveaskog, Holmen och Södra gick man igenom en valideringsfas där maskindata lästes in, verifierades mot kontrollsystem och användes sedan i bolagens verksamhet för uppföljning. En av de första kunderna var då Fredrik.

timmer
grafik

Ett partnerskap mellan skogsbruk och teknik.

Fredrik är själv skogsentreprenör sedan länge och har en verksamhet med tre maskingrupper i södra Sverige. Han är aktiv inom flera arbetsgrupper kopplat till bland annat Skogforsk och Gröna arbetsgivare.


Sin verksamhet har han drivit framgångsrikt i över ett decennium och han har under tiden som kund till Epiforest tidigt varit med och tagit fram produkten, något som för honom även varit till stor hjälp i hans egen verksamhet.

Tjänsten Epiforest är i grunden mer än 12 år gammal. Den var en del av företaget Episcope under ca 10 år, men i och med Fredriks inträde som delägare startades ett separat bolag där tjänsten nu utgör hela basen. Fokus sedan Epiforest AB startades har varit att underlätta lönehanteringen, något som Fredrik sedan länge identifierat som ett område som skapar mycket huvudvärk i branschen och där man borde kunna göra något bra.

Nu drivs bolaget av Fredrik som VD och Pontus som teknikansvarig. Intresset från kunderna är stort och alla verkar vara mycket nöjda med tjänsten, både bland förarna och arbetsgivarna. Det inspirerar till att vidareutveckla produkten, något som kontinuerligt kommer ske framöver.

Som utvecklare jobbar också Nikola Kirincic (Webb/backend) och Esteban Miño (app).

Hängande kuber

"Vårt mål är att skapa det enklaste och tydligaste verktyget för den ambitiöse entreprenören."

— Fredrik, Delägare och VD

Testa Epiforest gratis. Du kommer inte bli besviken!

Utan kostnad eller bindningstid.

Epiforest är en unik tjänst som ger dig möjligheten att samla och jämföra alla maskiner på ett och samma ställe. Är du en entreprenör med höga ambitioner har du hittat helt rätt.

 

Just nu kan du testa en månad utan kostnad eller bindningstider! Hör av dig till oss för en personlig demonstration online. 

Välj den enkla vägen

Börja din gratismånad redan idag.

bottom of page